Rørleggerarbeid Fikk Deg Ned?

Rørleggerarbeid trenger ikke å være så komplisert som de fleste gjør det ut til å være. Det er noen grunnleggende ting du trenger å vite om rørleggersystemer, samt å ha de nødvendige verktøyene for å gjøre dine egne reparasjoner. Denne artikkelen kan ha noen nyttige tips og triks som du kan legge til i verktøybeltet.

Stiv kobber brukes til hovedvannledninger i mange hjem. Du kan ikke bøye stiv kobber, så ledd og tees må loddes på. Ved lodding, bruk alltid flux (også kalt loddepasta) på begge overflater. Flux retards oksidasjon når kobberet er oppvarmet. Bruk alltid blyfri eller nesten blyfri lodding når du svetter en kobberledd.

Når været begynner å bli kaldt, må du ta vare på alle eksponerte rør ved å legge til isolasjon til dem. Vær spesielt oppmerksom på rør som ligger i kryperom og ytterveggene til boligen din. Å ta dette trinnet vil bidra til å sikre at rørene dine fortsetter å fungere gjennom vinteren.

Ikke bruk de flytende rengjøringsutstyrene som er konstruert for å fjerne tresko. Disse rengjøringsmidlene er skadelige og kan skade rørene dine når de tømmer tilstoppingen. I stedet for å bruke skadelige væsker, bruk et stempel eller en rørleggerslange. Disse er mye mer effektive og vil ikke skade rør.

Neste gang du har et tilstoppet avløp, unngår du den enkle løsningen for dumping av dreneringsryddingskjemikalier i rørene. Selv om denne metoden innebærer minst mulig innsats, er kjemikaliene i disse flytende rengjøringsmidlene ødeleggende for rørene dine. Vurder i stedet å bruke litt albuefett med et stempel, slange eller annen enhet designet for å fjerne tilstoppet uten kjemikalier.

For å unngå at utendørskranene fryser om vinteren, løsner du alle slanger før den første frysen. Lukk også avstengningsventilen som fører til utendørskranene, og slå deretter på utendørskranene for å la gjenværende vann i linjene renne ut. Når temperaturen varmes opp om våren, kan du reversere prosessen.

Minst en gang i året fjern kran lufteren og rengjør skjermene. Dette hjelper det til å fungere ordentlig. Funksjonen til en kran lufter er å tillate en jevn strøm av vann og å bevare vann. Sørg for å rense lufteren, så legger du merke til at disse tingene fungerer.

Det er mange måter å avdekke et avløp på. Du kan prøve å kaste den først. Hvis det ikke fungerer, kan du prøve å bruke et kjemisk middel fra butikken. Før du går og bruker penger i butikken, hvis du har natron og litt eddik hendig, kan du blande dem sammen og helle dem i avløpet og prøve å stupe det, men hvis alt annet mislykkes, har de sterkere rettsmidler i din lokale maskinvarebutikk.

Rørleggerarbeid kan være en veldig effektiv ferdighet å ha i verktøybeltet ditt for de behovene du måtte ha. Du kjenner kanskje allerede det grunnleggende og vil vite hvordan du kan spare tid og penger ved å gjøre reparasjoner selv. Uansett grunner, forhåpentligvis, har tipsene i denne artikkelen gitt deg noen ideer.