Rørlegg-Tips Som Kan Hjelpe Deg

De fleste huseiere mener at rørleggerreparasjon er tøft. Med riktig tilnærming og informasjon vil det være enkelt å gjøre arbeidet selv. Denne artikkelen inneholder en rekke tips om rørleggerarbeid som vil hjelpe deg på vei til å fullføre prosjektet.

Unngå frosne rør i vinter! Hold et lite drypp av vann som drypper fra kraner, og pakk inn de uisolerte rørene dine med skum eller avis. Hvis det er mulig, hold dørene åpne mellom uoppvarmede og oppvarmede rom. I et uoppvarmet område som en garasje eller vaskerom, hold en liten varmeapparat ved siden av rørene. Husk å gjøre dette før den første kalde snap treffer.

På svært kalde vinternetter, la kranene dine dryppe litt, spesielt hvis rørene dine ligger i et krypeområde. Rennende vann hindrer rørene i å fryse så raskt som de ellers ville gjort. Du kan fange vannet og bruke det til andre husholdningsbehov for å forhindre å kaste bort det.

Ikke betal rørlegger før jobben er fullført. En rørlegger kan kreve litt penger på forhånd, men det er lurt å vente til jobben er helt ferdig før du gir ham hele betalingen. Mange ting kan skje mellom stopp og slutt på en jobb, så for å være trygg vente til du er fornøyd med det fullførte arbeidet før du betaler.

Pass på at du rengjør overløpshullene på kjøkkenet og vaskene på badet regelmessig. Disse hullene er ment å fungere som en nødfeilsikker for å forhindre søl fra en full vask, men hvis de er tilstoppet, kan de ikke gjøre jobben sin. Du kan rense ut et overløpshull ved hjelp av de samme teknikkene du ville gjort for et tilstoppet avløp.

Ikke bruk toalettet som en søppelbøtte, og du minimerer potensielle problemer. Unngå spyleputer, bomull, håndklær, vev eller noe som ikke lett kan oppløses for å unngå å plugge rørene. Du vil også bruke minst mulig toalettpapir til å rengjøre deg selv.

Når du bruker avfallshåndteringen, må du ikke engang bry deg om å kjøre vannet. Vann vil ikke få søppelavhendingen til å gå jevnt. Fuktigheten kan faktisk binde søppelet til din disposisjon, skade ting videre.

Har du et frossent avløpsrør? Du kan bruke en hageslange til å tine den ut. Først av alt, fjern fellen fra avløpsrøret og sett inn slangen til den ikke går lenger. Mens du løfter opp den andre enden av slangen, hell varmt vann ned i den. Fortsett å helle varmt vann ned i slangen til avløpsrøret tiner. For å spare tid med opprydding, hold en bøtte under for å fange vannet som renner over.

Som det ble diskutert i begynnelsen av artikkelen, mens rørleggerarbeid kan være et ekstremt vanskelig ork for alle å fullføre, blir det betydelig lettere hvis du har riktig råd og informasjon. Bruk rådene fra denne artikkelen, så er du på vei til å gjøre ditt eget rørleggerarbeid.